Banner Mobilier Magazin BIG Mag

GHIȘEU UNIC LA PRIMĂRIA LUGOJ

Primăria Lugoj a semnat contractul de finanțare în ceea ce privește proiectul pentru înființarea Ghișeului Unic la parterul clădirii. Nu mai puțin de 3,9 milioane de lei vor fi investiți în acest proiect. Din aceştia bani, doar 78 de mii de lei sunt contribuţia Primăriei Lugoj, restul fiind finanţarea europeană nerambursabilă. Proiectul se implemetează pe parcursul a 29 de luni, iar după ce acesta se va concretiza, orice cetățean va avea legătură directă cu toate direcțiile și serviciile Primăriei. Este o economie de timp și de energie pentru lugojeni, spune primarul Francisc Boldea despre utilitatea acestui ghișeu.

Francisc Boldea, primarul municipiului  Lugoj (PSD):

Acest ghișeu va face ca fiecare cetățean care are o problem la Primărie să meargă la ghișeul care va fi amplasat cum intri în clădire în partea stângă, unde a fost Direcția de Asistență Socială. Acolo vom avea grijă ca fiecare direcție, compartiment sau fiecare serviciu să aibă câte un angajat care îți va da un număr de intrare pentru cererea pe care o faci. Ea va ajunge la o anumită direcție, iar prin numărul acela te anunță când ți-a rezolvat problema. Timpul maxim este de trei zile. În timpul acesta comunică cu direcțiile, cu serviciile din Primărie ca problema să se rezolve. Nu va mai fi necesar ca fiecare om să fugă de la birou la birou prin Primărie, unul să-l servească, unul să-l facă să aștepte. Cetățeanul trebuie respectat

Din banii obţinuţi, Primăria va achiziţiona echipamente IT şi mobilier pentru dotarea şi funcţionarea Ghişeului Unic. Până în 2021, proiectul trebuie să fie finalizat.

leave a reply