CSM Lugoj începe o nouă aventură în Challenge Cup, în Macedonia de Nord

Finalista ediției trecute a Cupei Challenge la volei feminin, CSM Lugoj, și-a aflat programul european pentru sezonul 2023-2024. Trupa bănățeană continuă în Cupa Challenge, iar în primul tur se va duela cu Rabotnicki Skopje, din Macedonia de Nord. 

CSM va juca primul meci acasă, în intervalul 10-12 octombrie, iar returul în deplasare, între 17 şi 19 octombrie. Dacă va trece de Rabotnicki, trupa din Lugoj va juca în şaisprezecimi contra formaţiei elveţiene Sm’Aesch Pfeffingen.

Vă reamintim, anul trecut, bănăţencele au jucat finala competiţiei, împotriva celor de la Reale Mutua Fenera Chieri, manşa-retur a ultimului act disputându-se la Timişoara, în faţa unei săli arhipline.

În ceea ce priveşte întrecerile interne, lugojencele vor începe sezonul cu un meci în deplasare, cu FC Argeș și vor continua acasă, cu vicecampioana CSM Târgoviște. În etapa a treia, e meci în deplasare la nou-promovata CSU Medicina Tg. Mureș, iar duelul cu campioana Volei Alba Blaj va avea loc în etapa a X-a, la Blaj.

În Cupa României, timişencele sunt deținătoarele trofeului și vor juca direct în sferturi, unde vor întâlni câștigătoarea confruntării FC Argeș – Dinamo.

sursa: radiotimisoara.ro

leave a reply