Banner Mobilier Magazin BIG Mag

CINCI CĂSUȚE, TOT NEOCUPATE

Cinci căsuțe din Piața Iosif Constantin Drăgan destinate comercializării produselor cu specific de Paști au rămas neocupate încă. Pentru acestea ieri ar fi trebuit să se organizeze o licitație, care însă a fost amânată pentru că nici un comerciant nu a depus o ofertă. Licitația se va relua în data de 3 aprilie, iar dosarele pentru înscriere se primesc până în 30 martie. Caietul de sarcini și relații suplimentare se pot obține de la Primăria Lugoj camera 112.

Angelica Rus, purtător de cuvânt Primăria Lugoj:

În data de 3 aprilie Primăria Lugoj va organiza o nouă licitație pentru închirierea a cinci căsuțe din lemn amplasate în Piața I.C. Drăgan pentru comercializarea produselor specifice sărbătorilor pascale. Comercianții interesați de licitație pot depune dosare până în data de 30 martie.

 Primăria Lugoj a scos la licitație, care a avut loc astăzi, și una dintre cele patru vămi de la Podul de Fier, cea de pe Splaiul Brediceanu, unde se vrea deschiderea unui punct comercial pentru suveniruri, poze, vederi și pliante cu imagini din urbea de pe Timiș. La licitație s-au prezentat patru firme, câștigătoare fiind în cele din urmă o firmă din Lugoj. Prețul de pornire al licitației a fost de 1,2 lei/mp pe lună.

leave a reply