Banner Mobilier Magazin BIG Mag

Anchetă cerută de premierul Florin Cîțu privind reducerea numărului de paturi în secțiile ATI din Timișoara

Este pentru a doua oară în decurs de câteva zile, în care premierul Florin Cîţu dezvăluie unele anomalii la nivelul judeţului Timiş

Premierul Florin Cîţu a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că va solicita verificări la Timişoara, după ce numărul de paturi din secţiile ATI au fost drastic reduse.

În Timişoara se raportează de mai multe zile acelaşi număr privind pacienţii internaţi în secţiile de Terapie Intensivă: 45. Este de altfel şi numărul de patuuri ATI care mai există în Timişoara, după ce au fost scoase din funcţiune două unități de Terapie Intensivă mobilă care funcționau la Spitalele Victor Babeș și Spitalul Municipal.

“Am auzit că la Timișoara s-a redus numărul de paturi ATI, ar fi extrem de grav. Suntem în continuare în pandemie. Să nu uităm acest lucru. Am spus acum câteva luni de zile că nu e momentul reducerii numărului de paturi ATI”, a declarat Florin Cîțu.

Este pentru a doua oară în decurs de câteva zile, în care premierul Florin Cîţu dezvăluie unele anomalii la nivelul judeţului Timiş. Prima dată s-a referit că aici sunt aproximativ 20 de mii de doze de vaccin Astra Zeneca nefolosite.

sursa: debanat.ro

leave a reply