Banner Mobilier Magazin BIG Mag

“ZIUA PORȚILOR DESCHISE” LA ȘCOALA 4

Școla Gimnazială Nr. 4 din Lugoj a desfășurat astăzi “Ziua Porților Deschise”, eveniment în cadrul căruia unitatea de învățământ a putut fi vizitată pentru a se vedea activitățile aflate în desfășurare. Cu această ocazie, copiii de la grădinițe, însoțiți de părinți sau de educatoare au putut să cunoască învățătorii care din toamnă vor prelua clasele pregătitoare. Iar pentru ca vizita să fie cât mai atractivă, s-au desfășurat o serie de activități comune. Copiii au cântat, au dansat, iar atmosfera a fost una de veselie și voie bună.

Gabriela Sârbu, director Școala Gimnazială Nr. 4:

Suntem gazda acestui important eveniment, în sensul că am invitat toate grădințele din oraș să ne viziteze școala. Ne-au onorat până acum cu prezența două grupe de la Grădinița PP4 Lugoj și în continuare îi așteptăm și pe ceilalți. Elevii împreună cu educatoarele lor și învățătoarele care vor prelua clasa pregătitoare la toamne participă la diferite activități comune: colaj, cântece, dansuri și multă multă voie bună. În anul școlar 2018-2019 avem preconizate două clase pregătitoare.

 Și alte unități de învățământ din Lugoj desfășoară Ziua Porților Deschise în această perioadă. Spre exemplu, în această după amiază porți deschise sunt și la Școala Gimnazială Anișoara Odeanu. Mâine va primi vizitatori Școala de Muzică “Filaret Barbu”, iar la Școala Nr. 2 ziua porților deschise va fi săptămâna viitoare.

leave a reply