Banner Mobilier Magazin BIG Mag

“VÂNĂTOARE DE COMORI” LA LUGOJ

Lugojenii sunt invitați să participe la un eveniment nou și original – ”Vânătoare de comori în familie”, concurs care îmbină ingeniozitatea, creativitatea și spiritul de echipă. Organizat de către Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Lugoj, împreună cu Clubul Copiilor Lugoj și Asociația Smart Kreativ, competiția se va desfășura în trei etape. Concurenții trebuie să dezlege misterele ascunse în spatele indiciilor lăsate de organizatori și să treacă de probe incitante și distractive. Echipele vor fi formate din 4 membri: un adult şi trei copii între care să existe relații de rudenie. Concursul va debuta în 28 aprilie, la ora 10, la Centrul Turistic Lugoj. Înscrierile pentru prima etapă a preselecțiilor se fac până în 27 aprilie, la Clubul Copiilor sau la Centrul Turistic. Cea de-a doua etapă a preselecțiilor va avea loc în 19 mai, la Centrul Turistic, înscrierile fiind efectuate până în 18 mai, în aceleași locații.

Marina Țubrea, referent Centru de Informare Turistică:

Este un concurs organizat pentru familii și o echipă va fi formată din patru membri, în care trebuie să fie un adult neapărat, mamă, tată, bunic și trei copii cu vârstă între 7 și 14 ani. Vor avea loc mai multe probe distractive, de amuzament, probe sportive și de cultură generală în puncte representative ale Lugojului, cu clădiri importante pentru Lugoj ca să promovăm și partea turistică. Zece puncte vor fi și în fiecare punct vor avea de îndeplinit niște probe. Care este scopul acestui concurs? Scopul acestui concurs este legarea relațiilor de familie, având în vedere că în ultima perioadă părinții sunt din ce în ce mai ocupați și nu pot să se ocupe atât de mult de copii

La cele două faze ale competiției pot participa câte 10 echipe, iar 5 de la fiecare etapă se vor califica în finală. Marea finală a concursului ” va avea loc în 1 iunie de Ziua Internațională a Copilului, la Centrul Turistic Lugoj.

leave a reply