Connect with us

Bună, ce dorești să cauți ?

Mobila Moderna
modivo.ro/

Știrile TEN TV

USR A INAUGURAT NOUL SEDIU DE LA LUGOJ

USR a inaugurat astăzi sediul de la Lugoj, pe strada 20 Decembrie 1989, unde își va desfășura activitatea filiala locală, dar și unde senatorul Nicolae Fălcoi și deputatul Cătălin Drulă vor veni în ultima săptămână a fiecărei luni pentru a sta de vorbă cu cetățenii și pentru a le asculta doleanțele. Pe lângă cei doi, la întâlnirea de astăzi au mai participat Cristian Moș, președintele USR Timiș, Liviu Brândușoni, președintele filialei Lugoj, dar și alți membri ai partidului din filiala locală.

Liviu Brândușoni, președinte USR Lugoj:

De data aceasta suntem mai mulți, oamenii au venit alături de noi, există această dorință și din partea altor cetățeni cu care suntem în discuții. Noi avem anumite criterii de integritate, dar încet, încet filiala crește. În momentul de față avem un sediu în care ne putem întâlni atât dimineața cât și după amiaza, cu membri, cu cei care doresc să se înscrie, dar și cu simpatizanți.  Puneți accent pe calitate nu pe cantitate în ceea ce privește alegerea membrilor? Da, încercăm să facem altfel de politică. Noi căutăm oameni care nu au mai făcut politică, oameni de calitate. Nu ne interesează atât de mult cantitatea, fără să avem ceva împotriva celor mulți cum se spune, pentru că fiecare dintre noi contăm. Dar ne dorim oameni profesioniști, oameni buni în domeniile lor de activitate, oameni care vor să se implice.

Atât senatorul Nicolae Fălcoi, cât și deputatul  Cătălin Drulă, l-au asigurat pe Liviu Brândușoni că va avea parte de toată susținerea pentru a-și desfășura activitatea la Lugoj.

Publicitate. Scroll pentru a continua.
melimeloparis.ro

Nicolae Fălcoi, senator USR:

Vrem să creștem în Lugoj. Nu ne-am propus neapărat să fim sute de membri, dar să aducem oameni foarte capabili alături de noi, oameni onești, oameni care să fie în stare în condițiile în care vom reuși să câștigăm următoarele alegeri să aducă o schimbare în bine în viața orașului.  Noi parlamentarii vom fi aici, eu o dată pe lună, în ultima vineri din fiecare lună la audiențe. Bineînțeles că și în restul perioadei va fi o persoană aici care va prelua doleanțele locuitorilor.

Cătălin Drulă, deputat USR:

Cum îl veți susține pe Liviu Brândușoni și filiala din Lugoj? Liviu are toată susținerea noastră. Acum nu mai este consilier independent, are un partid în spate, al treilea partid la nivel național și îl vom susține cu toate resursele noastre și din Timiș și de la nivel național. Cum vor decurge audiențele la Lugoj, de câte ori veți veni pe Lugoj, cum va fi? Propunerea inițială și așa cum ne-am gândit împreună cu senatorul Fălcoi ar fi probabil o dată pe lună, în ultima săptămână a lunii. Trebuie să vedem și în funcție de program, eu sunt parte din conducerea USR la nivel central, sunt în biroul național. Voi face tot ce pot ca să fiu des aici.

Publicitate. Scroll pentru a continua.
melimeloparis.ro

 În prezent, filiala lugojeană a USR are 22 de membri înscriși și există discuții cu alte opt persoane pentru a intra în partid.

Adaugă un coment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm

Alegeri PARLAMENTARE 2020

Sunt Ligia Iunia Dugulescu si candidez la Senat, locul 1 pentru Partidul Miscarea Populara Timis. Astazi ma aflu in Lugoj si sunt foarte bucuroasa...

Politică

USR și PLUS au fuzionat oficial, în urma votului de la Congresul comun de sâmbătă, 15 august. S-au înregistrat 2222 de voturi pentru (84,65%),...

Politică

Un sondaj de opinie la nivel național realizat de CURS în perioada 29 iulie – 5 august 2020 și difuzat vineri seară de Antena...

Știri

O lege importantă care vine în sprijinul antreprenorilor români tocmai a fost promulgată. E vorba de o inițiativă a USR care va intra în...

Publicitate bestvalue.eu