Banner Mobilier Magazin BIG Mag

Trebuie să schimbăm ceasul în noaptea de sâmbătă pe duminică.

Ceasurile trebuie date cu o oră înainte la ora 3, care va deveni astfel ora 4.

Lugojenii, dar și restul populației din estul județului Timiș, sunt așteptați să-și schimbe ceasurile în noaptea de 26 martie, pentru că România trece la ora de vară 2023.

Ceasurile trebuie date cu o oră înainte la ora 3, care va deveni astfel ora 4. Vorba vine, dormim mai puțin.

Rochii de Zi si de Seara Magazin By YouTrecerea la ora de vară are loc la câteva zile după echinocțiul de primăvară, de pe 21 martie, care marchează începutul primăverii astronomice. Astfel ziua de 26 martie va fi cea mai scurtă a anului, având, teoretic, 23 de ore.

În perioada orei de vară, diferenţa dintre ora oficială a României şi Timpul Universal (GMT) va fi de trei ore (față de două ore, la ora de iarnă). Revenirea la ora de iarnă se va face în data 29 octombrie, atunci când ora 4 va deveni ora 3.

Introducerea orei de vară a avut ca scop creșterea numărului de ore în care oamenii beneficiază de lumina naturală a soarelui și a fost extrem de avantajoasă pentru cei care lucrau pe vremuri în agricultură. Sistemul cu ora de vară – ora de iarnă a fost adoptat de țările europene în secolul trecut, pentru a economisi energie.

Totuși, trecerea la ora de vară poate afecta, dar nu pe termen lung, tinerii şi oamenii sănătoşi.

În schimb, persoanele care suferă de anxietate si depresie, precum şi vârstnicii ar putea simţi un disconfort crescut ca urmare a acestei modificări.

dj filmare poze nunta botez

leave a reply