Banner Mobilier Magazin BIG Mag

TESTĂRI DE ZIUA MONDIALĂ A DIABETULUI

Clubul Lions Ana Lugojana va marca şi în acest an Ziua Mondială a Diabetului printr-o acţiune în cadrul căreia lugojenii își vor putea testa gratuit glicemia. Acţiunea va începe sâmbătă la ora 17.00 în faţa primăriei municipiului, unde cadre medicale specializate vor fi prezente pentru a efectua testările.
Simona Marinescu, vicepreședinte Club Lions Ana Lugojana:
Clubul Lions Ana Lugojana organizează sâmbătă 14 noiembrie 2015 în faţa primăriei municipiului o acţiune de testare a glicemiei cu ocazia zilei mondiale a diabetului. Cetăţenii oraşului sunt invitaţi să îşi testeze gratuit glicemia.
Scopul acestei acţiuni este de a coştientiza populaţia cu privire la factorii de risc, simptomele, dar şi prevenirea diabetului. În fiecare an în data de 14, de Ziua Mondială a Diabetului se aprind lumini albastre care îmbracă clădiri şi monumente istorice din toată lumea, simbolizând speranţa luptei împotriva acestei maladii. Anul trecut, Lugojul s-a alăturat marilor oraşe care au celebrat această zi, Primăria Municipiului „purtând” lumina de culoare albastră, lucru care îl va face şi în acest sfârşit de săptămână, în cadrul acţiunii clubului Lions.

leave a reply