Banner Mobilier Magazin BIG Mag

TEATRUL LUGOJEAN, PE MARILE SCENE ALE ȚĂRII

Actorii Teatrului Traian Grozăvescu din Lugoj își continuă prestațiile pe marile scene ale țării cu un spectacol la Brașov, la Festivalul “AM-Actor”, ajuns la ediția a IV-a care se va desfășura în perioada 20-22 aprilie și care reunește șapte trupe de teatru din România. Lugojenii vor participa cu piesa “Hangita”, de Carlo Goldoni, în regia Mariei Voronca.

Ileana Căprariu, actriță:

În perioada 20-22 aprilie Teatrul Municipal Traian Grozăvescu va  participa la Festivalul de teatru Am Actor de la Brașov. Împreună cu noi vor mai fi trupe din Medgidia, Brașov, Caracal, Roman Reghin, Mediaș. E un festival pe care îl așteptăm cu mare drag. Întodeauna suntem răsplătiți în primul rând cu aplauzele publicului, pentru că așa cum e firesc. De-a lungul anilor ne-am făcut fanii noștri cam peste tot în țară și ne așteaptă cu drag și aceasta este cea mai mare bucurie pentru noi.

 Înainte de plecarea spre Brașov, aceeași piesă, Hangița se va juca și în fața publicului lugojean, miercuri, de la ora 19 la Teatrul Traian Grozăvescu. Din  distribuția piesei fac parte: Ileana Căprariu, Tudor Trăila, Constantin Ilie, Constantin Golosie, Loredana Lupescu, Maria Rogobete, Lăcramioara Bercean, Cristina Velici, Cristian Alexandru și Cristian Ioschici.

 

leave a reply