Banner Mobilier Magazin BIG Mag

SE CAUTĂ VOLUNTARI PENTRU COPII CU AUTISM

Asociația „Învățăm cu pictograme” din Timișoara dă startul înscrieri voluntarilor în programul Școală de Vară pentru copii cu autism. Campania de înscrieri se adresează persoanelor răbdătoare, empatice, creative și cu inițiativă, care au timp liber câteva ore pe zi, de luni până vineri, în lunile iulie și august. Cei care se înscriu vor avea contracte de voluntariat pe perioada verii, adeverințe pentru facultate, precum și posibilitatea de a face parte din echipa „Învățăm cu pictograme”, începând cu luna septembrie.

Înscrierile se fac pe mail, la adresa: invatamcupictograme@gmail.com, cu mențiunea: VoluntarScoalaDeVara, până cel târziu în 31 mai. Luna iunie va fi dedicată unui training de pregătire pentru programul de vară al copiilor.

Asociația „Învățăm cu pictograme”, înființată la începutul anului 2015 în Timișoara, susține drepturile persoanelor diagnosticate cu tulburare din spectrul autist sau cu alte tulburări de dezvoltare și recuperarea acestora prin terapie bazată pe utilizarea pictogramelor și a imaginilor în general.

leave a reply