Banner Mobilier Magazin BIG Mag

Sălile de sport din județul Timiș vor fi redeschise, în urma unei decizii a CJSU

Prefectul de Timiș, Liliana Oneț, a convocat ședința Comitetului pentru Situații de Urgență pentru a analiza redeschiderea sălilor de sport, în urma solicitării făcute de președintele Consiliului Județean, Alin Nica.

snekersi femei modele noi Magazin BIG MagPotrivit prefecturii, a fost solicitat un punct de vedere al Direcției de Sănătate Publică, în contextual epidemiologic actual.

Prefectul Liliana Oneț a precizat că sălile de sport au fost închise atunci când rata de infectare în județ era de 6,21 de cazuri de COVID-19 la 1.000 de locuitori cu trend ascendant galopant. La ora actuală, rata de infectare la nivel de județ este de 4/1.000, trendul descendent fiind înregistrat și în Timișoara.

“O analiză de specialitate a fost prezentată în cadrul ședinței de vicepreședintele Societății Române de Epidemiologie, conf. dr. Emilian Popovici. Au fost solicitate puncte de vedere și din partea reprezentanților instituțiilor Ministerului Afacerilor Interne, instituții care au atribuții de control. În urma votului membrilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență s-a decis redeschiderea sălilor de sport”, anunță Prefectura Timiș.

Vă reamintim, proprietarii sălilor de fitness au cerut demisia prefectului Liliana Oneț și au încercat să obțină în instanță anularea deciziei de sistatarea activității, însă magistrații Tribunalului Timiș au respins contestația.

Parfumuri originale pentru femei

 

leave a reply