Banner Mobilier Magazin BIG Mag

S-AU INVENTARIAT GROPILE DIN LUGOJ

Chiar dacă frigul din această iarnă nu a fost unul puternic, totuși, acum spre finalul anotimpul rece au apărut gropi pe o serie de străzi din Lugoj. Acestea au fost inventariate de către reprezentanții Primăriei, care au constatat că sunt aproape 80 de străzi pe care se va interveni, pe o suprafață totală de aproximativ 9300 mp. Primarul orașului spune că cel târziu în 15 martie vor demara lucrările de plombare a gropilor.

Francisc Boldea, primarul municipiului Lugoj (PSD):

Au fost stabiliți aproape 9300 mp pe toată suprafața Lugojului, i-am defalcat pe străzi. Sunt aproape 80 de străzi pe care vom interveni. Am scos la licitație această lucrare. Cel mai târziu în 15 martie dacă vremea o va permite și stațiile de bitum pornesc să începem plombările pentru că anul acesta Sfintele Paști fiind mai devreme trebuie să ne apucăm mai repede pentru ca orașul să arate bine de sărbători. Ca atare am identificat gropile, lumea să aibă puțină răbdare pentru că nu funcționează stațiile de asfalt din județul Timiș.

Gropilor provocate de condițiile meteorologice li se alătură cele făcute de lucrătorii Meridianului pentru a rezolva problemele a­pă­ru­te la reţeaua de apă. Aici intervine societatea de apă-canal, care este obligată să repare tot asfaltul distrus în urma reparării avariilor.

 

leave a reply