Connect with us

Bună, ce dorești să cauți ?

Mobila Moderna
melimeloparis.ro

Știri

O nouă săptămână cu vreme caldă, caniculară anunță meteorologii

canicula caldura

Vremea va fi călduroasă, izolat caniculară în sudul Banatului iar indicele temperatură-umezeală va depăși local pragul critic de 80 de unități.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate îndeosebi la deal și munte unde, local, vor fi averse și descărcări electrice. Izolat vor fi condiții de grindină și cantități de apă mai însemnate. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări în cursul zilei.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 28 de grade în Dealurile Crișanei și 35 de grade în sudul Banatului, iar cele minime între 14 și 20 grade.

Mâine, vremea va fi călduroasă, izolat caniculară în sudul Banatului și în general instabilă. Indicele temperatură-umezeală va depăși local pragul critic de 80 de unități.

Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate. Izolat în cursul zilei și local noaptea, vor fi averse și descărcări electrice. Izolat vor fi condiții de grindină și cantități de apă însemnate. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări izolate în cursul zilei.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 30 și 35 de grade, iar cele minime între 15 grade în depresiuni și 21 de grade la deal, informează Serviciul Regional de Prognoză din Timișoara.

Vă recomandăm

Știri

Astăzi este în vigoare un Cod galben de caniculă în județele Arad, Bihor, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș. În aceste județe, valul de căldură va...

Publicitate bestvalue.eu