Banner Mobilier Magazin BIG Mag

O ADEVĂRATĂ GROAPĂ DE GUNOI PE STR. BOCȘEI

Trotuarul din fața fostei Școli Gimnaziale Nr. 1 de pe strada Bocșei din Lugoj, se transformă încet, dar sigur, într-o adevărată groapă de gunoi. Pe o suprafață de peste 30 de metri pătrați, chiar lângă fântâna arteziană, s-au adunat în ultima perioadă sute de kilograme de deșeuri, de la crengi de pomi, rupte de ultimele furtuni până la alte resturi de vegetație și pet-uri, pungi de plastic ori cutii de carton. Reprezentanții Salprestului, societatea care se ocupă în prezent de salubrizarea orașului spun că mâine vor rezolva această problemă și că deșeurile vor fi ridicate.

Mircea Ghera, director Salprest S.A.:

Există pe strada Bocșei, lângă Școala Nr.1, o grămadă mare de material vegetal care nu știu de unde provine, dar pentru că au început să apară și diferite feluri de gunoaie pe lângă această grămadă de deșeuri vegetale am stabilit că sâmbătă o echipă va colecta acest material. În principal am fi vrut să facem treaba aceasta cu ocazia curățeniei de primăvară, dar pentru că există această grămadă acolo și e deranjantă o vom curăța sâmbătă și mai există câteva puncte cu material vegetal, pe care îl vom aduna tot în cursul zilei de sâmbătă.

 Important de menționat este faptul că și după intrarea Retim-ului în Lugoj, viitorul operator de salubritate, ce va avea loc în luna mai, societatea Salprest va continua să se ocupe de curățenia stradală a orașului.

leave a reply