Banner Mobilier Magazin BIG Mag

MOTO EXTREM, LA START ÎN CAMPIONATUL NAȚIONAL

Piloții de la Moto Extrem Lugoj vor lua startul în Campionatul Național Individual de Motocros, în perioada 21-22 aprilie. Prima rundă, în care sportivii vor puncta și pentru Campionatul Balcanic, va avea loc la Prundu, în județul Giurgiu. Clubul lugojean va alinia la start șapte sportivi: Marc Luca Ioviță, Liviu Jigmond Junior și Mark Szabo vor concura la categoria junior I – 50 cmc, Daniel Chivu va participa la clasa de copii – 65 cmc, Mihai Stoichescu la clasa de profesioniști MX1, Giampiero Borghetti și Marțian Ioviță la veterani.

Liviu Jigmond, antrenor Moto Extrem Lugoj:

Sunt puțin sceptic având în vedere problemele tehnice cu care ne confruntăm chiar acum pe ultima sută de metri. De asemenea, avem și probleme de sănătate, mă refer la fiul meu Liviu Jigmond Junior care numai ce nu a dormit în noaptea aceasta. A avut probleme, temperatură și frinsoane. Dar vom porni în competiție și vom încerca să ne punem pe picioare până când vom ajunge vineri la Prundu, la Giurgiu și vom da tot ce putem să facem podiumuri și să venim cu succese acasă.

 Mihai Stoichescu, pilotul emblematic de la Moto Extrem Lugoj, va porni în această ediție a Campionatului Național cu gândul la un nou titlu, care ar fi al zecelea la număr, asta în cazul în care lucrurile decurg așa cum și-a propus și nu va întâmpina impedimente legate de starea motocicletei sau probleme de sănătate. Pe circuitul de la Prundu Stoichescu va avea ocazia să-l întâlnească pe campionul balcanic Adrian Răduță și să-și dea seama din punct de vedere valoric cum se prezintă, ținând cont că pilotul lugojean a luat parte și la curse de pregătire în campionatul Ungariei înainte de această competiție.

leave a reply