Banner Mobilier Magazin BIG Mag

LUGOJENII, MOBILIZAȚI PENTRU MITING

Mâine, 9 iunie, de la ora 20, în București este anunțat un mare miting al susținătorilor PSD. Conform liderilor social democrați, manifestanții vor protesta împotriva ”abuzurilor din justiție”. La semnalul lansat de liderul PSD Liviu Dragnea, mobilizarea a cuprins toate organizațiile de partid din țară. Se con­tează pe prezența a cel puțin 300.000 de participanți, unii lideri mai optimiști avansând o cifră dublă. Din județul Timiș se esti­mea­ză că vor lua parte la ma­nifestațiile organizate în Ca­pitală circa 2.500 de PSD-iști. La Lugoj, organi­za­ția municipală a partidului, coordonată de Cristian Galescu și Iosif Crăciunescu a mobilizat 150 de persoane pentru mitingul de sâmbătă de la București.

Cristian Galescu, vicepreședinte PSD Lugoj:

Mâine, 9 iunie, la București este organizat un miting de către Partidul Social Democrat pe tema susținerii împotriva abuzurilor care s-au petrecut în ultimii ani în justiția din România și a statului de drept. Noi din Lugoj vom participa la acest miting cu în jur de 150 de persoane care vor fi deplasate cu trei autocare și vor pleca mâine dimineață pentru a fi mâine după amiază în București pentru a putea fi prezenți la acest miting. Ce li se va asigura oamenilor care vor merge? Noi asigurăm oamenilor care vor merge câte o sticlă de apă minerelă. Mai departe fiecare e pe cont propriu dacă dorește să își ia ceva. Cât este de important acest miting pentru dumneavoastră. Este important acest meiting pentru că este o dovadă de unitate a partidului la nivel național și la nivel central și e o dovadă de suținere pe care noi partidul social democrat o avem pentru guvernul nostru și pentru programul de guvernare care considerăm că trebuie dus la capăt. A început cu niște lucruri bune, am continuat în acest fel și se vede în toate nivelurile de trai din România și considerăm că acest guvern trebuie lăsat să-și ducă până la capăt mandatul.

Prin vocea preșe­din­te­lui Călin Popescu Tă­ri­cea­nu, for­ma­țiu­nea ALDE, par­tener de gu­vernare cu PSD, a anunțat că se va alătura mitingului. Traian Stancu, unul dintre liderii județeni ai ALDE, a confirmat participarea membrilor de partid la mitingul de la București. În total, ALDE speră să aibă la București cel puțin 22.000 de reprezentanți.

leave a reply