Banner Mobilier Magazin BIG Mag

JURNALIȘTII AU BOICOTAT CONFERINȚA LUI ROBU

Protest fără precedent al presei din Timișoara. La începutul conferinței de presă susținută astăzi de primarul Nicolae Robu, toți jurnaliștii prezenți, aproximativ 30 de persoane, s-au ridicat și au ieșit din sală. Gestul acestora vine ca urmare a atitudinii edilului față de presă, care a culminat vinerea trecută, când la o conferință de presă susținută la sediul PNL, Nicolae Robu, deranjat de întrebările unor ziariști i-a catalogat pe reprezentanții presei paraziţi sociali”, ”ultrapenibili” sau ”indivizi şi individe fără minte şi fără caracter, care, în loc să informeze, dezinformează şi calomniază”.  De asemenea, primarul i-a acuzat că ar fi aserviți  unor interese politice. Pentru că nu mai acceptă să fie jigniți de primar, astăzi jurnaliștii au părăsit sala.

A fost o bucurie să vad că o nouă investiție de 4 milione de euro a prins contur în Timișoara, intră în uzul cetățenilor, atât a timișorenilor cât și a celorlalți. Clienți din întreaga țară probabil la început, poate dincolo de granițele țării. Este vorba despre o firmă de mare prestigiu și prima locație în care se instalează în România este Timișoara. Urăm success acestui obiectiv. Primul subiect se referă la reparații. Există încă zăpadă în oraș…

 Cu toate că jurnaliştii au părăsit sala, edilul a continuat să susţină conferinţa de presă. Tot în semn de protest, jurnaliştii din Timişoara au decis că, timp de două săptămâni, în presa locală să nu mai apară numele primarului şi fotografii cu acesta.

leave a reply