Banner Mobilier Magazin BIG Mag

Live in city – o seară de jazz, blues & rock, pe scena Teatrului Municipal

Joi, 26 noiembrie, pe scena Teatrului Municipal, în organizarea Casei de Cultură a municipiului Lugoj, va avea loc, de la ora 19.00, spectacolul „Live in the City”. În cadrul manifestării vor avea  loc două concerte și o expoziție de lucrări grafice. Primul concert va fi susținut de către “Live Acoustic Project”, un proiect inițiat de chitaristul lugojean Cristi Vețan. Alături de el, pe scena, vor mai urca Gyorgy Csilla – voce și Daniela Marcu – cajon/clape.
În partea a doua a spectcolul va urca pe scena un alt chitarist lugojean, cunoscutul Cezar Costescu, cu un nou proiect, Fusion Band.
Alături de el vor cănta Mihai Subota – chitară bass, Marius Bosneac – tobe, invitați fiind Alex Gondoci și Bianca Micșa.
În pauza dintre cele două concerte, în holul Teatrului, va fi prezentat, de către prof. Simona Avram, artistul plastic lugojean care va expune căteva lucrările sale grafice.
 „Cu acest spectacol incercăm să demonstrăm că și făra bani mulți se pot face lucruri de calitate. Atăt Cezar cît și Cristi, impreună cu cei care vor urca pe scenă, au fost de acord să cânte gratis, ba, mai mult, Cezar s-a oferit să „rezolve” și cu sonorizarea, un lucru de loc ușor și nu foarte ieftin, dacă ar fi trebui să o aducem de la Timișoara. Pe Mihai l-am ales să-și prezinte lucrările grafice deoarece se cunoaște legătura lui cu muzica, el fiind vocalistul trupelor lugojene Anarhia și Lunatic, un artist complet, talentat”, a declarat Augustin Bercean, referent la Casa de Cultură a municipiului Lugoj.

leave a reply