Banner Mobilier Magazin BIG Mag

ÎNCĂ O CLĂDIRE ÎN PATRIMONIUL LUGOJULUI

Primăria municipiului Lugoj a făcut o solicitare către Ministerul de Interne pentru a readuce în patrimoniul orașului o clădire care se află în spatele judecătoriei, acolo unde mai demult a fost jandarmeria. Solicitarea a fost acceptată de către Ministerul de Interne, iar clădirea de aproximativ 3.500 mp ar putea aparține Lugojului, dacă va primi acceptul Consiliului Local în ședința din luna martie.

Francisc Boldea, primarul municipiului Lugoj (PSD):

Acum câțiva ani am promis că vom readuce în patrimoniul orașului și clădirea din spatele fostului tribunal, unde a fost și jandarmeria. Ca atare, noi am cerut clădirea de la Ministerul de Interne, a venit hârtia scrisă din partea Ministerului și a Inspectoratului de Poliție a Județului Timiș. Astăzi am trimis adresa că suntem de acord, o să cerem și acordul Consiliului Local. Clădirea are o suprafață desfășurată de aproximativ 3500 mp, pe strada 20 decembrie, în spatele tribunalului. Ea este la această oră destul de degradată, dar este o suprafață mare în centrul orașului pe care ar fi păcat să nu o aducem în patrimoniul municipiului Lugoj. Asta se va întâmpla după ce vom propune această solicitare și în Consiliul Local, în ședința din luna martie

Clădirea deține foarte multe încăperi care pot fi folosite în mai multe domenii de activitate. Modul în care va fi utilizată această clădire va fi hotărât în ședința Consiliului Local din luna martie.

leave a reply