Banner Mobilier Magazin BIG Mag

Herneacova National Jumping. Primul concurs din acest an are loc în aprilie

Se anunță un an competițional plin pe Domeniul Herneacova. Primul concurs de echitație din acest an are loc în aprilie, este unul internațional și are premii totale în valoare de 30.000 de euro.

Federația Ecvestră Română și Domeniul Herneacova organizează, în 13-15 aprilie, respectiv 20–22 aprilie concursul de sărituri peste obstacole Herneacova National Jumping. Acesta va avea un fond de premiere de peste 30.00 de euro și două manșe distincte. Este primul concurs dintr-un calendar competițional care se va încheia abia în luna octombrie și include 14 evenimente, din care 10 naţionale cu participare internațională. Participanţii vor primi punct, în funcţie de rezultatele obţinute, iar la finalul celor 10 competiţii naţionale se va realiza un clasament general cu punctajul cumulat. Concurenţii cel mai bine clasaţi vor primi premii suplimentare, din partea organizatorilor.

La Herneacova National Jumping sunt așteptați peste 100 de cai din Europa. Următorul concurs de la Herneacova este Herneacova International Jumping – Cupa Națiunilor, tot cu două manșe, 24-27 mai și 31 mai-3 iunie.

leave a reply