Banner Mobilier Magazin BIG Mag

FINANȚARE EUROPEANĂ PENTRU 77 DE FIRME

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest a organizat ieri un moment mult așteptat de o mulțime de oameni de afaceri. Aceștia au depus la ADR documentația necesară pentru a primi o finanțare necesară pentru dezvoltarea afacerii lor. 77 de firme, prin reprezerntanții lor au participat la ceremonia de semnare a unei noi serii de contracte de finanţare în cadrul Regio – Programul Operațional Regional 2014-2020. Valoarea totală a contractelor însumează peste 26 milioane de euro, iar firmele care vor primi finanțare desfășoară diverse domenii de activitate.

Sorin Maxim, director general ADR Vest:

În principal, ca și până acum, un lucru care mă bucură foarte mult este că este foarte bine reprezentată zona de producție și servicii începând cu zona de construcții, zona de IT și chiar sunt în zona de agrement, sau în zona de servicii de publicitate companii care au aplicat și care au proiecte de finanțare.

Proiectele finanțate vor duce la modernizarea spațiilor de producție, servicii, achiziționare de echipamente ce duc implicit la o creștere a competitivității și eficienței economice. Toate acestea vor duce la 260 de noi locuri de muncă. În următoarea perioadă de timp, în două sesiuni distincte, vor avea loc seminarii de discuții pentru a lămuri pe toți cei ce mai au unele neclarități în pașii ce urmează pentru a cheltui banii corect și pentru a evita unele poticneli legislative.

leave a reply