Connect with us

Bună, ce dorești să cauți ?

Mobila Moderna
melimeloparis.ro

Politică

Elena Lasconi a decis să îşi depun candidatura pentru preşedinţia USR

Primarul municipiului Câmpulung, Elena Lasconi, a declarat duminică, într-un mesaj postat pe Facebook, că a decis să îşi depună candidatura pentru preşedinţia Uniunii Salvaţi România (USR).

În mesajul adresat cetăţenilor din Câmpulung, Lasconi afirmă că va fi loială acestui municipiu şi că tot ce face „este pentru binele oraşului”, însă arată că nu poate rămâne spectator faţă de situaţia politică de la nivel naţional.

„E vremea Reconstrucţiei! Dragi câmpulungeni, vă mulţumesc pentru încredere! Am fost, sunt şi voi fi loială Câmpulungului câte zile voi mai avea. Tot ce fac şi voi face este pentru binele oraşului. Nu este o promisiune, ci un legământ. Aici este casa mea. Aici este sufletul meu. Şi asta datorită vouă. Mă mândresc cu Câmpulung.

Haine Sport Trening FemeiMă mândresc că sunt româncă.După alegerile din 9 iunie nici nu am apucat să mă bucur de rezultate. M-am trezit într-o situaţie în faţa căreia nu pot să rămân spectator. Refuz să stau cu mâinile în sân şi să privesc cum se duce de râpă democraţia din ţara asta pe care o iubim cu toţii. Ştiu că pot schimba multe şi sunt datoare să încerc, aşa cum fac zi de zi aici la Câmpulung”, afirmă Lasconi, în mesajul său.

Ea arată că motivul deciziei sale de a candida la preşedinţia USR este nevoia de reconstrucţie a acestei formaţiuni, care este „singura alternativă în faţa partidului-stat”.

Preşedintele demisionar al USR, Cătălin Drulă, a anunţat, marţi, că va convoca Congresul partidului pe data de 29 iunie, la Bucureşti, pentru alegerea unui nou Birou Naţional şi al unui preşedinte al formaţiunii. El a anunţat, luni, că îşi asumă rezultatele slabe obţinute de Alianţa Dreapta Unită (USR, PMP şi Forţa Dreptei) la alegerile locale şi europarlamentare din 9 iunie şi că va demisiona din funcţia de preşedinte al USR.

Vă recomandăm

Politică

Câștigător al unui nou mandat de primar al Timișoarei, Dominic Fritz a declarat astăzi că hotărârea lui Cătălin Drulă de a convoca alegeri pentru...

Știri

Transportatorii de marfă vor protesta, astăzi, pe mai multe drumuri circulate din Arad, Deva Oradea și Timișoara faţă de ceea ce ei numesc „hărţuirea”...

Publicitate bestvalue.eu