Connect with us

Bună, ce dorești să cauți ?

Mobila Moderna
modivo.ro/

Știri

Ducesa de Cambridge a născut cel de-al treilea copil, un băiat

Ducesa Catherine de Cambridge a născut cel de-al treilea copil, un băiat. Soţia prinţului William al Marii Britanii, a fost internată, luni, în spitalul St Mary’s din Londra, pentru a naşte cel de-al treilea copil, potrivit sky.com.

Băieţelul s-a născut la ora 11.01. Copilul a avut la naştere – la care ducesa de Cambridge a fost asistată de soţul său, prinţul William – greutatea de aproximativ 3,8 kilograme.

Ducesa de Cambridge şi bebeluşul se simt bine, potrivit informaţiilor publicate pe contul de Twitter al Palatului Kensington, reşedinţa oficială a acesteia.

Bebeluşul va fi al cincilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, după fraţii săi, prinţesa Charlote, în vârstă de 2 ani, şi prinţul George, în vârstă de 4 ani, tatăl lor, prinţul William, şi bunicul lor, prinţul moştenitor Charles.

Publicitate. Scroll pentru a continua.
melimeloparis.ro

Unchiul lor, prinţul Harry, care se va căsători luna viitoare cu fosta actriţă americană Meghan Markle, este al şaselea în ordinea succesiunii.

Adaugă un coment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm

Diverse

Date statistice îngrijorătoare. În anul 2020 s-au înregistrat cele mai puține nașteri din 1967 până în acum, potrivit datelor publicate de Institutul Național de...

Știri Naționale

O hologramă de 7 metri proiectată pe clădirea Palatului Regal îl va aduce la Bucureşti pe Constantin Brâncuşi, la 144 de ani de la...

Publicitate bestvalue.eu