Banner Mobilier Magazin BIG Mag

COPIII DIN ÎNVĂȚĂMÂNTUL SPECIAL, ACTORI PENTRU O ZI

Centrul Școlar pentru Educație Inclusivă Alexandru Roșca din Lugoj a oferit astăzi șansa copiilor din diferite centre de plasament să fie actori. La Teatrul Muncipal “Traian Grozăvescu s-a desfășurat a opta ediție a Festivalului de Teatru pentru copiii din învățământul special. Au venit 10 echipe de teatru din Oradea, Reșița, Caransebeș, Timișoara, Recaș și bineînțeles din Lugoj. Copiii sunt dornici să participe la astfel de evenimente și să li se dea șansa de a fi actori, măcar pentru o zi și au dat tot ce au putut pentru a avea o bună prestație pe scenă.

Viorica Paraschiv, director CȘEI ”Alexandru Roșca”:

Care este scopul acestui eveniment? Vrem să promovăm copiii din învățământul special. Dorim să aratăm că acești copii sunt talentați și sunt sigură că ar evolua și alături de copiii din învățământul de masă cu mult succes. Edițiile precedente au fost un succes? Sigur că da! Copiii noștri au luat locul I.

Teatrul este un domeniu familiar copiilor de la Centrul Școlar pentru Educație Inclusivă Alexandru Roșca. De curând aceștia au mai participat la Festivalul de Teatru de la Oradea, unde au câștigat locul I.

leave a reply