Banner Mobilier Magazin BIG Mag

CADOURI PENTRU BOLNAVI, ÎN PRAG DE BUNAVESTIRE

Bolnavii a patru secții de la Spitalul Municipal Lugoj au primit sâmbătă o vizită inedită. Reprezentanții Parohiei Adormirea Maicii Domnului au vrut să le facă o bucurie și au împărțit la secțiile de pediatrie, maternitate, medicală și chirurgie aproximativ 80 de pachete cu fructe, dulciuri, dar și iconițe, pentru a preîntâmpina o mare sărbătoare, Bunavestirea. Acțiunea, desfășurată din fondurile proprii ale parohiei, are loc în preajma sărbătorilor importante ale anului.

Ioan Cerbu, protopopul ortodox al Lugojului:

Am încercat să ducem și în spital acest mesaj de ajutorare a celor care sunt pe patul suferinței, a celor care nu sunt de sărbători cu familiile lor. Astfel, la inițiativa comitetului parohial, al Parohiei Adrormirea Maicii Domnului din Lugoj am descins în spital la câteva secții, la secția maternitate, pediatrie medicală bărbați și femi și la secția de chirurgie, acolo unde pacienții nu au fost recent operați ca să le putem oferi pachetele noastre. Am încercat să punem acolo câte un fruct, dulciuri, alimente și câte o iconiță cu praznicul pe care l-am avut duminică, Bunavestirea

Reprezentanții Parohiei Adormirea Maicii Domnului și-au dorit ca prin acest demers să aducă puțină mângâiere celor aflați pe patul de spital. Aceștia spun că aceste acțiuni vor continua și cu ocazia altor mari sărbători și că și-au propus să fie alături de cei aflați în suferință. La rândul lor, bolnavii au primit cu bucurie aceste atenții și chiar au dat pomelnice pentru slujba de duminică, de Bunavestire.

leave a reply