Banner Mobilier Magazin BIG Mag

Brichete si Peleti din Rumegus de Lemn si Carbune pentru Sobe si Centrale (P)

Brichete si Peleti din Rumegus de Lemn si Carbune. Încă mai cauți lemne de foc ? S-au scumpit foarte mult.

Redu din costuri acum și alege să te încalzești cu Brichete din Rumeguș de Fag sau Brichete din resturi Vegetale.

Big Mag.ro vinde Bricheți și Peleți din Rumeguș de Lemn sau Bio Masă pentru Centrale Termice, Sobe, Șeminee, Teracote la super prețuri. Bricheți se vând la saci de 10Kg sau la palet de 1000 de Kg.

Acum poți comanda online pe Magazinul www.big-mag.ro sau la nr. de telefon 0721153242.

Tot la noi gasești Brichete din carbune din lignit tip Ou sau Baghete Hexagon, facem Livrări in Lugoj, Timisoara, Făget, Buziaș, Reșița, Caransebeș și Arad si localitatiile din zona.

CLICK pe IMAGINEA DE MAI JOS si COMANDA ONLINE BRICHETE din LEMN.

CLICK pe IMAGINEA DE MAI JOS si COMANDA ONLINE BRICHETE din CARBUNE.

De ce să folosești Brichete de lemn pentru incalzire?

Bricheți din rumeguș de lemn presat înlocuiesc lemnele de foc sau gazele naturale având o putere calorică mai mare. Brichetele din lemn se pot folosi fără a modifica centrala termică, fiind folosite atât de consumatorii casnici cât și de cei din sectorul industrial.

Aproximativ 500Kg de brichete din rumeguș, sunt necesare pentru încălzirea pentru o luna a două camere. Brichetele din rumegus de lemn sau bio masă elimină de 2-3 ori mai multa caldură în comparație cu lemnele uscate. O tonă de brichete echivaleaza cu aproximati 2,5 pana la 3,5 metri steri de lemne in functie de esența acestora. Știm că greutarea unui metru cub de lemn este in jur de 500-600 kg în cazul lemnului de fag sau stejar. Lemnul uscat de brad sau alte esente usoare cantareste aproximativ 300 kg pe metru cub.

Preţul lemnului de foc a crecut dramatic în ulimii ani, cu până la 250%, fapt care dă din nou câștig alegerii brichetelor de rumeguș pentru încălzirea locuințelor.

Principalele avantaje ale brichetelor din rumeguș de lemn:

  1. Au putere calorică mare, între 4,6 KW și 5,6KW (lemnele au 1,5-2,5KW putere calorică);
  2. Sunt mai ieftine fata de alți combustibili solizi (carbune, lemne, gaze)
  3. Cenușă puțină la final de ardere, ce poate fi folosită și ca fertilizator;
  4. Au o perioadă de ardere mai mare;
  5. Sunt ușor de depozitat, eliminând timpul pierdut cu tăierea lemnelor și despicarea lor;
  6. Brichetele de rumeguș au un grad de umiditate mai mic decât al lemnelor de fo
  7. Veți face o economie de bani de până la 40% datorită randamentului ridicat a brichetelor din rumeguș față de lemnele de foc.
  8. Bichetele din Rumegus presat, sunt recomandate pentru orice tip de centrale termice ( cu tiraj normal, cu sau fara gazeificare ), boilere , seminee , teracote , sobe de gatit, tabere scolare, pizzerii etc.

Acum poți comanda online pe Magazinul www.big-mag.ro sau la nr. de telefon 0721153242.

Brichete si Peleti din Rumegus de Lemn si Carbune

Tags: Brichete, Bicheti din rumegus, Brichete de Fag, Peleti, Lemn de Foc, Brichete RUF, Brichete Cilindrice, Brichete Caramida, Peleti Lemn, Brichete de Foc, Centrala, Soba, Teracota, Depozit, Lugoj, Buzias, Caransebes, Resita, Timisoara, Faget, Arad, Timis, Caras-Severin, Arad, Pret mic, Carbune, Lignit, Brichete si Peleti din Rumegus de Lemn si Carbune,

leave a reply