Banner Mobilier Magazin BIG Mag

BANATUL ”SE OFERĂ PE TAVĂ” LA TÂRGUL DE TURISM

La sfârșitul acestei săptămâni, la București va avea loc timp de patru zile târgul de turism la României specializat pe oferte pentru drumeții. Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Timiș, sprijinită de Consiliul Județean și în colaborare cu Primăriile Timișoara, Buziaș, Margina, dar și cu Asociația Timișoara 2021 vor avea un stand comun de prezentare a turismului din județul. Standul va fi unul generos, se va întinde pe 42 de metri pătrați și va fi adresat tuturor celor care vor să știe ceva despre Banat. Tema acestui an va fi simplă și de mare efect: „Banatul pe tavă”. Se dorește o promovare și dincolo de hotarele propriu-zise ale zonei. Se va insista pe multiculturalitate, toleranță, ospitalitate, deschiderea spre nou, evoluție dar și acceptare reciprocă.

Delia Barbu,  directorul APDT Timiș:

Este cel mai mare târg de turism al României la care pentru prima dată Timișul va fi prezent cu un stand comun, un stand mare. Primăria Municipiului Timișoara, Primăria orașului Buziaș, comuna Margina, Asociația Timișoara 2021 se vor afla pentru a promova această zonă a țării. Vor fi patru zile pline pline de acțiuni. Tema pe care am ales-o pentru promovare în acest an este Banatul pe tavă”, făcând referire pe de-o parte la ofertele culturale ale Timișoarei, ale județului Timiș în următorul an, mergând până la oferta gastronomică.  Se vor afla alături de noi în acest stand ghizi de turism, entități neguvernamentale care au activități de promovare a turismului cu diferite activități, agenții de turism cu activitate de turism de incoming

 La târg, în cadrul standului, au fost realizate 6 pulturi personalizate la care se pot alătura și alți operatori din domeniu, care au ceva de oferit. Cei ce vor să vină trebuie să-și suporte doar propriile cheltuieli de transport și cazare. Toate costurile de realizare și închiriere a spațiului și materialelor sunt suportate de APDT Timiș. În cadrul târgului a fost rezervată și o sală de conferințe pentru vineri, 23 februarie, între orele 12-14, unde Timișul va avea ocazia să se prezinte cu tot ce înseamnă Timișoara – Capitală Culturală Europeană 2021, oferte turistice pentru oraș, județ și regiune și unde Buziașul va avea, de asemenea, o intervenție.

leave a reply