Banner Mobilier Magazin BIG Mag

Apariţie surpriză a reginei Elisabeta a II-a la o defilare din cadrul London Fashion Week

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a avut marţi o apariţie surpriză în primul rând al unei defilări de la Săptămâna Modei de la Londra, urmărind o prezentare a designerului Richard Quinn, relatează Reuters şi Press Association.

Regina în vârstă de 91 de ani, îmbrăcată într-un costum albastru deschis, a stat alături de Anna Wintour, redactorul şef al revistei americane de modă Vogue, în timp ce modelele au prezentat o serie de creaţii îndrăzneţe şi viu colorate în finalul Săptămânii Modei de la Londra.

Suverana i-a decernat ulterior lui Quinn premiul inaugural al reginei Elisabeta a II-a pentru design britanic.

Premiul a fost instituit pentru a recunoaşte rolul jucat de industria modei în societate şi diplomaţie, a precizat Palatul Buckingham într-un comunicat.

Distincţia va fi acordată anual unui designer britanic în ascensiune care arată un talent excepţional şi originalitate, se mai menţionează în textul citat.

Designerul născut la Londra şi-a lansat brandul cu acelaşi nume în 2016. „Specializat în creaţii pentru femei şi textile, colecţiile sale sunt îndrăzneţe şi emoţionale, creând o viziune progresistă şi fără teamă”, scrie despre el site-ul The London Fashion Week.

Luni, regina a invitat designerii de modă şi modelele la o recepţie la Palatul Buckingham.

sursa: AGERPRES

leave a reply

Știri 24 PLUS

Trebuie citite