Angajații Apelor Române Banat și elevii voluntari de la Braniște au curățat zonele de promenadă din Lugoj

Cu ocazia Zilei Curățeniei Naționale, care a avut loc sâmbătă, 16 septembrie, angajații Apelor Române Banat au curățat malurile râului Timiș în intravilanul Lugojului.
În cadrul acțiunii de igienizare au fost adunate 150 de saci cu gunoaie aruncate de către cei certați cu bunul simț.

”Cei 150 de saci strânși cu deșeuri din PET-uri, sticle, hârtii, plasticuri (6 mc) au făcut zona de promenadă mai frumoasă și curată, de care lugojenii se pot bucura în continuare. Sperăm ca fiecare dintre noi să fie mai responsabil atunci când se află în natură, să o respecte și să păstreze apele curate!”, a transmis Daniel Jurjescu, inginer Apelor Române Banat.

Tot în această zi, elevii brănișteni din clasele a X-a F și a X-a G, alături de profesoareleAlina Voicu, Georgiana Maria Gioanca și Olar Alina, au decis să se alăture campaniei ”Let’s do it Romania!” de a curăța zonele de promenadă.

”Încă se mai găsesc tineri care doresc să educe și să se autoeduce! Voluntarii au ales, pentru o zi de sâmbătă, să rămână conectați la fenomenul Let’s do it Romania! Încă mai este nevoie de această mișcare! Ne-am dori ca lugojenii să înțeleagă ideea. Nu ar trebui să existe această mișcare dacă lucrurile ar fi… cum trebuie!”, au transmis brăniștenii.

sursa: redesteptarea.ro

leave a reply