Banner Mobilier Magazin BIG Mag

Alexandru Rafila dă cea mai proastă veste! Românii nu au nicio șansă. Va fi greu

Șeful Societății Române de Microbiologie, Alexandru Rafila, dă cea mai proastă veste. Românii nu au nicio șansă să beneficieze de medicamentul împotriva coronavirusului.

Rochii de Zi si de Seara Magazin By YouReprezentatul României la OMS, Alexandru Rafila, nu ne dă nicio șansă. Rafila spune că este sceptic cu privire la posibilitatea folosirii la scară largă a REMDESIVIR petru tratamentul COVID-19 în UE. Americanii au pus deja mâna pe el. Au au cumpărat în avans 90% di producția mondială.

Rafila dă cea mai proastă veste

Alexandru Rafila dă cea mai proastă veste. „Va fi greu, în condițiile în care SUA au achiziționat in avans 90% din producție. Acest medicament nu trebuie însă folosit decât în forme grave pentru că nu are rost să dai medicație puțin diponibilă decât în cazul în care sunt puse în pericol vițile pacienților” a declarat Alexandru Rafila, conform Digi 24.

În ceea ce privește cotrolul epidemiei în România, Rafila consideră că acesta se poate realiza prin aplicarea măsurilor simple de protecție, însă este mult de lucrat la educarea populației.

„Vom reuși să o controlăm în condțiile în care respectăm regulile, limităm contactele și folosim echipamente de protecție. Este mult mai simplu decât credem. Este mult de lucrat la educația populației și aici cred că zona politică trebuie să transmită un mesaj unitar. Trebuie să facem un pas în direcția autorităților locale care pot ajuta foarte foarte mult” a mai declarat Alexandru Rafila.

Bijuterii Femei Aur si Argint Magazin By Youcapital.ro

leave a reply