meia.ro

Alertă maximă, după un apel disperat la 112

Fată răpită, din faţa magazinului!

O copilă a sunat la 112 şi a cerut ajutorul poliţiştilor, anunţând că a fost luată cu forţa, din faţa unui centru comercial.

Apelanta şi-a dat numele, a spus că are 21 de ani şi a precizat că este ţinută sechestrată într-un apartament din Caransebeş.

CITEŞTE ŞI:  [VIDEO] Doi poliţişti din Dâmboviţa, tăiaţi cu coasa. Doi scandalagii au fost împuşcaţi

Oamenii legii s-au mobilizat imediat şi au început cercetările, aflând că de fapt, fata are doar 12 ani şi totul a fost o glumă pusă la cale alături de o prietenă de aceeaşi vârstă.

Rochii de Vara Modele Noi„Cele două minore au fost găsite la domiciliu și au fost conduse la sediul poliției, împreună cu părinții, pentru a se stabili cu exactitate tot ceea ce s-a petrecut. Din fericire, acestea nu au suferit vătămări și nu au fost victimele vreunei infracțiuni. Atât minorele, cât și părinții acestora, au fost atenționați cu privire la cele petrecute și la sancțiunile ce se pot aplica în astfel de cazuri, punându-li-se în vedere să apeleze serviciul 112 doar în cazuri care reclamă o urgență reală”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Alina Beoru.

Amenda în cazul celor care aplează abuziv numerele de urgenţă poate ajunge până la 5.000 de lei.

sursadevest.ro

leave a reply