Banner Mobilier Magazin BIG Mag

Aglomerație la granița cu Ungaria, în vestul țării: coloană de camioane de aproape zece kilometri la Nădlac II

Din nou aglomerație la granița în Ungaria, prin punctele de trecere a frontierei din vestul țării. Doar la vama Nădlac II s-a format o coloană de camioane care se întinde pe aproape zece kilometri, pe sensul de ieșire din țară, în această dimineață, timpii de așteptare fiind de aproape șase ore. De asemenea, și la Nădlac I timpii de așteptare au crescut la 90 de minute.
“La Nădlac II sunt deschise cinci artere de control la ieșire din țară, iar timpii de așteptare sunt de 320 de minute. În ultimele 12 ore s-au lucrat peste 500 de automarfare. Una din cauzele pentru care s-a adunat un număr atât de mare de automarfare este restricția impusă pe teritoriul Ungariei în fiecare sfârșit de săptămână”, a afirmat Mihaela Leș, purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Arad.
În zilele nelucrătoare, pe întreg teritoriul Ungariei este interzisă circulația camioanelor cu o capacitate mai mare de 7.5 tone. Reprezentanții Poliției de Frontieră le recomandă șoferilor de camioane să utilizeze și celelalte puncte de trecere a frontierei din vestul țării, precum Nădlac I sau Vărșand, tot din județul Arad.
sursa: pressalert

leave a reply