Connect with us

Bună, ce dorești să cauți ?

Mobila Moderna
melimeloparis.ro

Sport

ADRIAN MELEANCĂ, ÎN COMISIA TEHNICĂ A FRG

Șeful catedrei de gimnastică a Clubului Sportiv Școlar Lugoj, Adrian Meleancă, a fost ales pentru al doilea mandat consecutiv în comisia tehnică care se ocupă de programa de concurs pentru grupele de băieți, din cadrul Federației Române de Gimnastică. Antrenorul a fost cooptat prima dată în cadrul comisiei tehnice a forului de specialitate, în anul 2014, coordonând exercițiile de la cal.

Adrian Meleancă, profesor CSȘ Lugoj:

În ce constă munca pe care o veți depune la Federație? La Federație, în cadrul comitetului tehnic vom fi chemați o dată la șase luni și ne vom ocupa de programa de clasificare, programă după care se ghidează sportivii la exerciții. Nu este pentru prima dată când sunteți ales. Am mai fost și în mandatul trecut pentru o perioadă de patru ani. Acum sunt bucuros că iar am fost numit în această comisie. Le mulțumesc celor de la Federație că au încredere în mine.

 Secția de gimnastică din cadrul Clubul Sportiv Școlar Lugoj, pe care Adrian Meleancă o conduce este de departe cea mai de succes din cadrul clubului, sportivii evidențiindu-se cu zeci de medalii la concursurile naționale și internaționale.

Adaugă un coment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm

Publicitate bestvalue.eu