Banner Mobilier Magazin BIG Mag

Accident rutier în care a fost implicat un autocar cu 52 de persoane în zona Remetea Mare.

Trei victime au fost transportate la spital.

Trei persoane au ajuns la spital, în urma unui accident rutier care a avut loc pe raza comunei Remetea Mare. În accident au fost implicate un autoturism, un microbuz de transport marfă şi un autocar cu 52 de persoane.

Două dintre victime sunt din autoturism şi una din autocar, a anunţat Biroul de presă al ISU Timiş.

Banner Mobilier Magazin BIG MagPotrivit Poliției Timiș, un bărbat, în vârstă de 48 de ani, a condus o autoutilitară pe DN 6, dinspre Timișoara înspre Remetea Mare, iar la un moment dat ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 35 de ani. Acesta din urmă a fost proiectat într-un autobuz care circula pe sensul opus de mers, condus de către un bărbat, în vârstă de 44 de ani.

În urma impactului, au rezultat trei victime, respectiv conducătorul autoturismului și pasagerul acestuia, precum și un bărbat, în vârstă de 67 de ani, pasager în autobuz.

Toate cele trei victime au fost transportate la spital, în stare conştientă şi cooperantă, transmite ISU Timiş.

În urma apelului la numărul unic de urgenţă 112, la locul accidentului au fost trimise o autospecială de stingere cu apă şi spumă, una de primă intervenţie şi comandă, două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, şi o autospecială pentru transport personal şi victime multiple. La faţa locului a fost alocată şi o ambulanţă SAJTimiş.

haine de craciun copii femei barbati

leave a reply