Connect with us

Bună, ce dorești să cauți ?

elena danciu

Știri

Vremea va deveni instabilă, în zona de vest a țării, sunt anunțate precipitații.

Astăzi, vremea va fi ușor instabilă, iar cerul va fi mai mult noros pe durata zilei.

Local, în Crișana și în zonele de munte și pe arii mai restrânse în rest vor fi averse însoțite de descărcări electrice. Izolat cantitățile cumulate de apă pot depăși 15 l/mp.

Noaptea cerul va fi variabil și doar izolat, în sudul Banatului, va ploua slab. La munte, la altitudini de peste 1800 m, trecător vor fi și precipitații mixte.

Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări locale, mai susținute în sudul Banatului, unde rafalele vor depăși 50-60 km/h și în zona montană aferentă. În cursul dimineții și al nopții izolat, în depresiuni, vor fi condiții de ceață.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 23 de grade, mai scăzute în Depresiunea Petroșani până spre 14 grade, iar cele minime între 6 și 13 grade.

Publicitate. Scroll pentru a continua.

Mâine, vremea va fi schimbătoare. În cursul zilei cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate și va ploua pe arii restrânse, îndeosebi în sudul Banatului și la munte. În cursul nopții pe arii în extindere, începând din Banat, vor fi averse moderate cantitativ și descărcări electrice.

Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări mai ales în sudul Banatului, unde vor fi rafale de peste 60-70 km/h și la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 și 23 de grade, mai scăzute în sudul Banatului până spre 15 grade, iar cele minime între 6 și 11 grade, mai ridicate în sudul Banatului, până la 14 grade, informează Serviciul Regional de Prognoză din Timișoara.

Vă recomandăm

Știri

ISU Timiş a transmis, în urmă cu puţin timp, o nouă avertizare de fulgere, ploi torenţiale şi grindină. Atenţionarea Cod galben este în vigoare...

Știri

Vremea va fi frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea și dimineața. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări...

Știri

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare de ploi și precipitații mixte în majoritatea regiunilor, dar și ninsori la munte. Potrivit meteorologilor, din...

Știri

Meteorologii au emis mai multe avertizări valabile atât în regiunea noastră cât și în țară. Din această seară de la ora 21 până mâine...