[VIDEO] Voleibalistele de la CSM Lugoj se impun pentru a cincea oară în retur, 3-0 cu Dacia Mioveni

Voleibalistele de la CSM Lugoj au bifat a cincea victorie consecutivă în prima divizie, după 3-0 cu CS Mioveni, în intermediara de miercuri, pe propriul teren.

Succesul, care menține formația lugojeană pe poziția a IV-a a clasamentului a fost obținut în 68 de minute, pe seturi fiind 25-19, 25-19 și 25-16. CSM Lugoj a ajuns la a 12-lea victorie stagională, acumulând 37 de puncte, cu două mai mult decât următoarea clasată, CS Medgidia, care are un meci mai puțin disputat, cu vicecampioana Volei Alba Blaj.

Foto Video Filmare si Poze Nunta si BotezLugojencele nu au avut mari probleme în a tranșa disputa cu echipa clasată pe poziția a zecea, formație care în pauza competițională și-a pierdut și cel mai bun jucător, slovaca Romana Kriskova. Cu excepția setului doi, în care s-au relaxat prea mult și le-au permis celor din Mioveni să conducă cu 3-4 puncte și să mențină suspansul până spre punctul 17, elevele lui Ugljesa Segrt au dominat clar jocul, finalizat în minim de seturi.

Cele mai bune realizatoare ale lugojencelor au fost Loredana Filipaș, cu 17 puncte, urmată de Bojana Celic, cu 15 puncte, Katarina Canak 9 puncte și Georgiana Popa 7 puncte.

Publi Vest Anunturi gratuiteUrmătoarea etapă programează pentru CSM Lugoj o deplasare la Craiova, unde sâmbătă, 19 februarie, de la ora 15, va întâlni formația clasată pe locul 9, SCM U Craiova.

Transmisia LIVE online se poate urmari mai jos! Oferte si detalii Transmisiuni Video LIVE competitii sportive, (Facebook sau Youtube) la 0721153242 sau Click pe imaginea de mai jos.

Servicii Transmisie LIVE video pe facebook si youtube

sursa: redesteptarea.ro

leave a reply