Banner Mobilier Magazin BIG Mag

[VIDEO] PMP are cel mai bun program pentru dezvoltarea Județului Timiș și a Lugojului

Interviu Știri24 PLUS cu Cornel Sămărtinean și Liviu Brîndușoni

Interviu Știri24 PLUS cu Cornel Sămărtinean și Liviu Brîndușoni candidații PMP la funcțiile de președinte al Consiliului Județean Timiș respectiv, primar al Municipiului Lugoj.

Cornel Sămărtinean: Timișenii vor ca președintele consiliului județean sa fie un om implicat, hotărat, harnic care să se bată pentru binele lor. Am demonstrat că nu sunt ca orice alt politician, și nu am rămas un deputat anonim în cei 8 ani de mandat în Camera Deputaților, așa cum le ți promiteam celor care m-au votat în 2012. Acum vin să îmi iau alte angajamente în fața lor, i le voi duce la bun sfarsit ca presedinte al Consiliul Judetean Timis.

Liviu Brîndușoni: Candidez la funcţia de Primar al Municipiului Lugoj, deoarece îmi doresc să fiu parte a factorului de decizie şi execuţie în administraţia locală, iar problemele cu care ne confruntăm în prezent cu toţii să fie în cele din urmă rezolvate.

Aşteptam de multă vreme soluţii moderne în trafic şi noi locuri de parcare, drumuri şi trotuare de calitate şi speram de prea mulţi ani la un oraş curat şi verde, în care cetăţenii să aibă apă de calitate şi presiune la robinete, locuinţe sociale şi terenuri destinate tinerilor, pentru că aceştia să îşi poată construi o casă şi astfel să rămână în Lugoj, proiecte cultural-educative şi servicii sociale adecvate pentru persoanele cu dizabilităţi, locuri de joacă sigure şi corespunzatoare pentru copii în fiecare cartier, de transport în comun civilizat, toalete publice moderne în toate zonele de interes public din oraş şi în mod special în parcuri, de condiţii decente şi corecte în creşe, şcoli şi grădiniţe, de locuri de divertisment pentru tineri şi multe altele. Pentru fiecare dintre ele există soluţii de rezolvare, iar eu ştiu cum să le implementez.

Comandat de: Partidul Mișcarea Populară – PMP Filiala Timiș. Publicat de: SC Monimar SRL – COD Mandatar Financiar 21200020

leave a reply