Banner Mobilier Magazin BIG Mag

Vești bune de la ministerul transporturilor. Vezi când încep lucrările tronsonului lipsă al autostrăzii Lugoj – Sibiu

Potrivit lui Sorin Grindeanu, bucata lipsă de 9 kilometri între Margina și Holdea va fi construită începând cu luna mai sau iunie a acestui an. Anunțul a fost făcut la o emisiune televizată, tocmai de către ministrul transporturilor.

Conform contractului, firma care a câștigat licitația are la dispoziție 11 luni pentru proiectare și 34 de luni pentru execuție.

publivest anunturi gratuite apartamente case auto„Toate aceste proiecte sau de multe ori aceste proiecte au o procedură…eu nu spun că e prea stufoasă, dar este de lungă durată, cea legată de avizele de mediu. Să stai un an de zile să vezi comportamentul gândacului de Colorado în toate cele patru anotimpuri e totuși, parcă un pic prea mult.

Eu nu sunt împotriva acestor proceduri și nici nu vreau să fiu înțeles greșit, dar România trebuie să aibă niște priorități, cel puțin pe termen scurt, printre acestea autostrăzile și căile ferate. Probabil că pe traseul Autostrăzii nu sunt urși, dar în Banatul Montan, în Caraș-Severin probabil se mai găsec, nu contrazic specialiștii WWF.

Cred că sunt 6-7 ani de când tronsonul lipsă a fost blocat în diverse etape. Am reușit anul trecut să-l deblocăm, avem câștigătorul licitației, probabil că prin mai-iunie va începe construcția, dar au durat undeva la șase ani toate aceste proceduri”, a declarat Sorin Grindeanu la Euronews.

Pentru realizarea proiectului, unul dificil prin prisma celor două tuneluri, UMB s-a asociat cu societatea Euro Asfalt din Bosnia, care are experiență în acest domeniu. Finanțarea proiectului de aproximativ 200 de milioane de euro este asigurată din PNRR.

jachete si geci barbati big mag

sursa: lugojeanul.ro

leave a reply