Banner Mobilier Magazin BIG Mag

TAROM INAUGUREAZĂ NOI CURSE DE LA TIMIȘOARA

Ieri, la Aeroportul Internațional Timișoara a avut loc, în prezența directorului general al companiei TAROM, Werner Wolff, a președintelui Consiliului Județean Timiș Călin Dobra și a directorului Aeroportului Dan Idolu, inaugurarea cursei aeriene Timișoara – Iași. După ce alte companii au renunțat la aceste curse, TAROM-ul a considerat oportun să opereze pe aceasta destinație. Prima cursă Iași-Timișoara a aterizat fix la ora anunțată 15, aeronava, Dunărea, de tip ATR 42, garând în fața salonului oficial al aeroportului. Unul din pasagerii zborului a fost chiar Werner Wolff, directorul general al TAROM, care a explicat cum s-a ajuns la această cursă Timișoara-Iași.

Werner Wolff, director general  TAROM:

În primul rând există opiață care a fost creată de competitorii noștrii. Ei au abandonat, neavând avioanele necesare pentru a opera pentru un  plus-valoare pentru bussines și atunci noi doat am profitat de posibilitatea de a beneficia de ascest loc liber și am intrat

Aeronavele companiei aeriene naționale care vor zbura de la Iași la Timișoara și retur vor fi o alternativă aeriană la rețeaua națională de transport rutieră și feroviară, unind pe calea aerului cele două regiuni istorice: Banatul și Moldova și două poluri economice: Timișoara-Arad și Iași.

Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș (PSD):

Legăm trei zone ale țării – Banat, Transilvania și Moldova – legăm de fapt trei poluri de creștere la nivel național – Timișoara, Cluj și Iași – și cred că prin astfel de rute vom putea pune la dispoziție românilor și nu numai, posibilitatea să viziteze județulTimiș, posibilitatea să studieze și să analizeze oportunitățile de afaceri, de agrement din zona noastră

Cursele Tarom au început să opereze la Timișoara din 25 martie cu o frecvență de 4 curse pe săptămână, spre si dinspre Iași, urmând ca în curând să se mai opereze o cursă ce va lega Timișoara de Cluj, tot de către compania naționala TAROM.

leave a reply