Connect with us

Bună, ce dorești să cauți ?

elena danciu
Mobila de calitate

Știri

Se lucrează la detaliile organizatorice ale Timişoara Air Show 2019

timisoara-airshow

La jumătatea lunii iunie, timişorenii sunt aşteptaţi la o nouă ediţie a show-ului aeronautic internaţional, organizat de Aeroportul Internaţional Timişoara. Ajuns la cea de a şasea ediţie, acesta va oferi publicului o nouă întâlnire cu cele mai cunoscute formaţii acrobatice din România, dar şi cu apreciatul pilot lituanian Jurgis Kairys.

Pe 15 iunie 2019, de la ora 19.00, Aeroportul Internațional Timișoara va găzdui cea de a şasea ediţie a spectacolului aerian Timișoara Air Show 2019. Amatorii de acrobații aeriene vor putea asista la un spectacol desfăşurat la orele serii, piloții prezenţi la eveniment își vor demonstra măiestria în fața publicului.

Vor fi prezenţi piloții militari din cadrul Forțelor Aeriene Române și piloții din cadrul Aeroclubului României, cu formațiile Șoimii României, The Pelicans și cu parașutiștii de la Blue Wings. Lor li se vor alătura și Iacării Acrobați, iar în acest an va reveni la Timișoara pilotul lituanian Jurgis Kairys, o adevărată legendă a acrobațiilor aeriene. Zborurile acrobatice vor fi însoțite la final de efecte pirotehnice, iar după evoluțiile piloților, spectatorii vor putea asista la un concert, au anunţat reprezentanţii Aeroportului Internaţional Timişoara.

Publicitate. Scroll pentru a continua.

„Organizarea acestui spectacol aerian a ajuns în acest an la a șasea ediție consecutivă. Este unul dintre cele mai mari spectacole care au loc în Timișoara, reunind an de an peste 10.000 de spectatori, iubitori ai aviației. Ne bucurăm că în fiecare an, formațiile vin cu acrobații atractive, iar spectatorii devin fideli unui eveniment cu adevărat unic pentru zona de vest a țării”, a declarat directorul general al AIT, Daniel Idolu.

În această perioadă se lucrează la definitivarea programului şi a măsurilor organizatorice legate de eveniment. Odată stabilite, acestea vor fi făcute publice, iar participanţii vor putea afla amănunte privind accesul şi parcarea autoturismelor. Informațiile vor fi accesibile şi pe site-ul oficial al aeroportului, www.aerotim.ro .

Alături de Aeroportul Internațional Timişoara, la buna organizare a Timişoara Air Show participă Consiliului Judeţean Timiş, Asociaţia Patronală a Aeroporturilor din România, dar şi alte  instituţii publice şi societăţi comerciale.

sursa: debanat.ro

Publicitate. Scroll pentru a continua.
Adaugă un coment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm

Știri

Ministerul Apărării Naţionale (MApN) a anunţat, luni, că va contina campania de recrutare pentru soldaţi gradaţi profesionişti şi a menţionat că sunt disponibile peste...

Educație

Municipiile Timișoara și Lugoj vor găzdui simultan miercuri, 15 mai, tradiționalul târg al ofertelor educaționale ale liceelor din județ. Ajunsă în acest an la...

Educație

Săptămâna care începe luni, 13 mai, îi găsește pe elevii din Timiș scriind de zor, pentru că, în chiar prima zi, au fost programate...

Știri

Un bărbat de 75 de ani, care a traversat strada prin loc marcat, dar pe culoarea roşie a semaforului, în Timişoara, a fost lovit...