Connect with us

Bună, ce dorești să cauți ?

Mobila Moderna
melimeloparis.ro

Știri

Se închide traficul, în mai multe zone din Timișoara!

Primăria Timișoara a anunțat că mai multe zone din oraș vor fi închise pentru traficul rutier, în vederea efectuării lucrărilor de întreținere și reparații la drumuri, precum și a rețelelor de apă și canalizare.

În primul rând, la solicitarea Aquatim, Comisia de Circulație a primăriei a aprobat închiderea traficului rutier pentru lucrările la proiectul „CL13: Execuție rețele de apă și canalizare, Timișoara Sud Lot 1”.

Astfel, circulația rutieră se va închide în etape, începând de duminică, după cum urmează:

  • Etapa I: 23 iunie – 06 iulie, pe strada Lămâiței, tronsonul între strada Nicolae Andreescu și strada Eugen Cuteanu.
  • Etapa II: 15 iulie – 10 august, pe strada Eugen Cuteanu, tronsonul între imobilul nr. 21 și strada Lămâiței (pe o distanță de 117 m) și între imobilul nr. 21 și strada Nicolae Andreescu (pe o distanță de 85 m).
  • Etapa III: 06 – 13 iulie, pe strada Lămâiței, tronsonul între strada Ardealului și strada Ioan Slavici.

În plus, la cererea Societății Drumuri Municipale Timișoara, traficul rutier va fi închis din 25 iunie pentru lucrările de așternere a covorului asfaltic, după cum urmează:

  • 25 iunie – 05 august, între orele 07:00-18:00, pe strada Evlia Celebi.
  • 25 iunie – 11 august, între orele 07:00-18:00, pe strada Palmierilor, tronsonul între strada Mătăsarilor și calea Dorobanților.
  • 06 – 16 iulie, între orele 07:00-18:00, pe strada Protopop George Dragomir, tronsonul între Piața Crucii și bulevardul Mihai Viteazul.

Primăria recomandă șoferilor să folosească rute alternative pe durata lucrărilor.

Vă recomandăm

Știri

Un copil în vârstă de doi ani și două luni a decedat la Spitalul Louis Țurcanu din Timișoara, în noaptea de vineri spre sâmbătă....

Știri

Mai multe gospodării vor ramăne fără energie electrică timp de câteva ore pe zi, în săptămâna 15 – 21 iulie, în mai multe localități...

Concerte și Spectacole

Artista va urca pe scenă de la ora 22.00, anunță Centrul de Proiecte din Timișoara, organizatorul evenimentului. De la debutul ei în 2012, Rita...

Știri

Sâmbătă, în zona Pieței Unirii din Timișoara, un șofer a fost încătușat în plină stradă după ce a lovit cu mașina un polițist local....

Publicitate bestvalue.eu