Banner Mobilier Magazin BIG Mag

SE CAUTĂ OPERATORI CALCULATOR – 17 NOIEMBRIE 2015

La Lugoj a început formarea echipelor pentru secţiile de votare ale alegerilor locale de anul viitor. Atunci va fi utilizat în premieră un sistem informatic de monitorizare a prezenţei la vot pentru preverirea votului ilegal. Din acest motiv, fiecare secţie de votare va avea un operator calculator special instruit pentru această operaţiune, iar toţi cei care se încadrează în cerinţe încă mai pot aplica pentru post până joi.
Angelica Rus , purtător de cuvânt Primăria Lugoj: Persoanele interesate care îndeplinesc condiţiile legale şi se decid să facă parte din echipa operatorilor de calculator în secţiile de votare pot depune cereri până în data de 19 noiembrie la Biroul Relaţii cu Publicul, camera 7 parter.
Ulterior înscrierii, persoanele selectate vor fi instruite şi evaluate de către Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, cu sprijnul Autorităţii Electorale Permanente şi al Insitutului Naţional de Statistică. Pentru a fi selectate, persoanele interesate trebuie să aibă minimum 18 ani, să aibă cetăţenia română, să fi absolvit învăţământul general obligatoriu şi să aibă cunoştinţe de bază în tehnologia informaţiei. Pe perioada desfăşurării activităţii la secţiile de votare, persoanele desemnate operator de calculator vor primi o indemnizaţie stabilită prin Hotărâre a Guvernului.

leave a reply