Banner Mobilier Magazin BIG Mag

SALPREST, SINGURUL OFERTANT PENTRU SALUBRIZARE

Salprest, operatorul de salubritate deținut de către Consiliul Local Lugoj este singurul ofertant pentru contractul de salubrizare, dezinsecție, deratizare și coșerit, scos la licitație pentru municipiul de pe Timiș. Autoritățile locale speră ca până la 1 iunie contractul să poată fi semnat.

Francisc Boldea, primarul municipiului Lugoj (PSD):

Se pare că la salubrizarea orașului trecem la un program normal. S-a scos la licitație pentru următorii șapte ani serviciul de salubrizare. S-a înscris o singură firmă, este vorba despre firma Salprest. Posibilitatea de înscriere a fost până în data de 16 mai. Mai multe firme au cerut clarificări, dar nu s-au prezentat și nu au venit cu o ofertă concretă până la acea dată. Ca atare comisia de evaluare a aprobat partea tehnică, se află în fază finală evaluarea financiară. Sperăm noi ca până la 1 iunie să semnăm contractul cu Salprest, care devine operatorul nostru pentru perioada următoare privind salubrizarea orașului, dezinsecția, deratizarea.

În următoarele zile va fi scoasă la licitație gestionarea adăpostului de câini comunitari, care aparține de primărie, iar peste două săptămâni pe site-ul electronic de achiziții publice este programată lansarea licitației serviciului public comunitar de apă și canalizare. Conform estimărilor optimiste a executivului lugojean, până la 1 iulie contractele pentru toate serviciile publice din subordinea primăriei Lugoj ar trebui să fie semnate.

 

leave a reply