Banner Mobilier Magazin BIG Mag

S-A DESCHIS EXPO MOBILA

Timișenii care vor să își mobileze locuința sau să redecoreze cu ultimele noutăți în domeniu sunt așteptați la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara, unde s-a deschis joi cea de-a patra ediție a Expomobila, cea mai mare expozitie de gen din vestul tarii. Evenimentul organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș reunește în același loc 32 de expozanți, producători români, care prezintă piese deosebite de mobilier și accesorii, la prețuri unice doar pe durata târgului.

Roxana Bonchiș, organizator:

S-a deschis ediția de toamnă a expoziției cu vânzare Expomobila Timișoara. Avem zeci de producători români de mobilă de la noi din zonă, dar și din restul țării care s-au pregătit foarte serios  pentru acest eveniment. Publicul vizitator va putea achiziționa pe loc modelele care corepsund bugetului lor și ceea ce doresc să organizeze în casa lor de zi cu zi. Avantajul evenimentul prezentat timp de 4 zile este că toți cei care  ne vor trece pragul vor putea să negocieze direct asupra modelelor, vor putea face chiar comandă

În cadrul expoziției sunt prezentate bucătării, dormitoare, livinguri, canapele, mese, scaune, uși de interior, mobilier de exterior, accesorii, decorațiuni și materiale pentru amenajările interioare și exterioare, dar și produse de curățenie. Zeci de stiluri și tipuri de design, pentru toate gusturile vor fi prezente în standuri, iar fiecare expozant va etala cele mai interesante, utile și, totodată, îndrăznețe modele din producția proprie. Vizitatorii beneficiază în standuri și de consiliere gratuită în materie de design de interior. Programul de vizitare este sâmbătă între orele 10 – 20, iar duminică, între orele 10 – 18. Intrarea este liberă.

leave a reply