Banner Mobilier Magazin BIG Mag

Profesorul Andrei Neamţu candidează independent pentru un post de consilier local

Instructorul de înot Andrei Neamțu vrea să se implice în administrația locală din Lugoj. Andrei, în vârstă de 29 de ani, este și profesor de sport la Liceul Teoretic “Harul”. Tânărul  își finalizează în această perioadă doctoratul în Medicină.

“Cred că în Lugoj se pot face mai multe lucruri pentru copiii și tinerii care fac sport. M-am tot gândit cum pot să ajut în direcția asta și consider că am acumulat suficientă experiență și am cunoștințele necesare să o fac. Vreau să candidez pentru o funcție de consilier Geacă groasă din fâș și căptușitălocal, pentru că sunt multe lucruri pe care pot să le fac în acest domeniu. Un proiect de suflet pentru mine ar fi reînfințarea echipei de polo, disciplină sportivă unde Lugojul a excelat în anii ’50. Voi candida din postura de independent, pentru că îmi doresc să fiu liber,  să nu fiu manevrat de către un partid pentru interesele de grup”, a declarat Andrei, pentru Lugojeanul.ro

În această, perioadă Andrei Neamțu strânge semnături pentru a putea să-și depună candidatura.

“Timpul rămas este foarte scurt, dar nu cred că va fi o problemă să adun numărul necesar de semnături pentru că în activitatea mea de instructor de înot, am luat contact cu mulți oameni care m-au apreciat și m-au încurajat să pun în practică ideile mele de viitor privind dezvoltarea Lugojului, în special în domeniul sportului”, a mai declarat Andrei Neamțu.

sursa: lugojeanul.ro

leave a reply