Banner Mobilier Magazin BIG Mag

PRIMELE LUCRĂRI DE ASFALTARE DIN ACEST AN

Administrația locală lugojeană a anunțat că a dat ordinul de începere a primelor lucrări de asfaltare din acest an, pe mai multe drumuri din municipiu. Utilajele vor ieși însă pe teren după ce vremea se va îmbunătăți. Marți, 20 martie, s-a dat ordinul de începere a lucrărilor pentru asfaltarea completă a unui lot de opt  străzi. Ordinea de lucru este: Splaiul Tinereții, strada Nera, strada Crinilor, Splaiul Brediceanu nr. 16 – intrare garaje, strada Cornet, Lăcrămioarelor, Gării și strada Coșbuc.

Francisc Boldea, primarul municipiului  Lugoj (PSD):

Acesta este primul pachet de străzi. Urmează un alt pachet de 31 de străzi și cu astea am terminat cam toate străzule din Municipiul Lugoj privind asfaltările și trecerea de la piatră spartă, balast, piatră cubică, rămân doar plombările și reparațiile pe care sperăm să le realizăm prin licitație săptămâna viitoare

Lucrările care se vor efectua pe cele opt străzi vor fi destul de complicate, conform spuselor reprezentanților autorității locale, de aceea aceștia fac apel la cetățeni să colaboreze cu constructorul pentru ca asfaltările să se desfășoare în bune condiții.

Francisc Boldea, primarul municipiului  Lugoj (PSD):

 Rog cetățenii care stau pe aceste străzi să ia legătura cu constructorul, să nu fie mașini parcate pentru ca să putem să facem o lucrare de calitate și pe aceste străzi

 Finanțarea pentru aceste lucrări de asfaltare este de 1.800.000 de lei. Acest lot de străzi a fost licitat la sfârșitul anului, iar termenul de realizare este până la 1 iulie 2018.

leave a reply