Banner Mobilier Magazin BIG Mag

PRIMA GENERAȚIE DE MEDICINIȘTI LA LUGOJ

Prima promoție de absolvenţi ai Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara, specializarea Asistență Medicală Generală și Asistență de Farmacie, a sărbătorit astăzi în sala Teatrului „Traian Grozăvescu” din Lugoj, încununarea cu succes a anilor de studii care s-au desfășurat în municipiul de pe Timiș. Începând cu ora 13.00, proaspăta generație de absolvenți a împărtășit emoţia şi bucuria evenimentului, alături de dascăli, părinți și prieteni. Absolvenții și-au luat rămas-bun de la profesori și de la cei care i-au îndrumat în toți acești ani în pregătirea medicală.

Ramona Amina Popovici, profesor universitar:

Este o reușită. Suntem în premieră, sunt primele promoții care termină și prima festivitate de absolvire. Deci este o premieră și pentru Lugoj și pentru noi, Facultatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș din Timișoara pentru filiala Lugoj. Ce transmiteți studenților la această festivitate? Și la această festivitate și după ce se termină le doresc mult succes, să dea dovadă de professionalism, să dea dovadă de înțelegere și compasiune față de pacienți. Și asistenții medicali și medicii suntem oamenii angajați pentru oameni, să slujim oamenii.

Cursul festiv al studenților a depășit structura academică, luând forma unui eveniment cultural-educativ deosebit, susţinut de mai mulţi muzicieni din oraş, iar invitată de onoare a fost mezzosoprana Aura Tswarowska. De asemenea a fost prezentă conducerea Universității de Medicină și Farmacie “Victor Babeș din Timișoara.

leave a reply