Banner Mobilier Magazin BIG Mag

PRICHINDEII S-AU ÎNTRECUT LA ÎNCONDEIAT OUĂ

Copiii de la grădinițele din Lugoj și din împrejurimi au participat astăzi la concursul de încondeiat ouă, pregătit de Organizația de Femei Social Democrate din Lugoj. Evenimentul, ajuns la cea de-a XII-a ediție, a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor și a reunit copii dornici să îl impresioneze pe Iepuraș cu talentul lor. Juriul a avut o misiune grea în ceea ce privește deliberarea, mai ales datorită faptului că participanții au dat dovadă de iscusință și multă imaginație, astfel încât, în final, micuții au luat cu toții premiul I.

Gherlinde Opriș, președinte OFSD Lugoj:

Organizația Femeilor Social Democrate a Municipiului Lugoj organizează a XII-a ediție a acținii “Ouă încondeiate, cu copiii din grădinițele lugojene. Ne bucurăm că aceștia răspund afirmativ în fiecare an și sunt prezenți la acțiunile pe care le desfășurăm. Ne bucurăm că reușim să menținem tradițiile românești.

Cei mici au debordat de energie și au adus zâmbete și multă voie bună tuturor celor prezenți.

 Spune-mi te rog ce pictezi tu aici? Un ou de Paști roșu. Și îți place? Doar culoarea roșie o folosețti? Da. Aștepți iepurașul? Ce vrei să-ți aducă? Un elicopter, un elicopter de Paști

 Ce pictezi tu aici? Un ou de Paști. Îți place să pictezi? Da. Ce culori folosești? Mov. Ai fost fetiță cuminte. Vrei să vină iepurașul, ce vrei să îți aducă? O păpușă.

Un ou de Paști și îl aștept pe iepuraș. Ce culori foloști tu? Folosesc roșu, argintiu, galben și albastru. Îți place să pictezi? Da.

La final cei mici au fost răsplătiți cu diplome, dar și cu cadouri constând în dulciuri și rechizite.

leave a reply