Banner Mobilier Magazin BIG Mag

PREGĂTIRI PENTRU CURĂȚENIA DE PRIMĂVARĂ

Primăria Lugoj anunţă campania de curăţenie care se organizează în fiecare an toamna şi primăvara. Curăţenia se va face în zilele de sâmbătă după cum urmează: în 24 martie, în ”Lugojul German” (jumătatea orașului situată pe malul stâng al râului Timiş), iar în 31 martie,în ”Lugojul Român” (jumătatea situată pe malul drept al râului Timiş). Cetăţenii care locuiesc la case vor scoate deşeurile în faţa imobilelor, iar cetăţenii care locuiesc la bloc, vor depune deşeurile la punctele de colectare a deşeurilor menajere. Acolo unde aceste puncte au fost desfiinţate se vor depune deşeurile lângă containerele pentru colectarea selectivă a cartonului sau pe vechiul amplasament pentru colectarea gunoiului menajer.

Telefon SALPREST: 0256 – 352.834

Luni-vineri, între orele 07-15

19-23 martie: Lugojul German

26-30 martie:Lugojul Român

Mircea Ghera, director Salprest:

Curățenia de primăvară va avea loc în data de 24 martie pentru Lugojul German și în 31 pentru Lugojul Român. Adunăm toate materialele care sunt de prisos în gospodărie, mai puțin gunoi și materiale din construcții. Avem momentan pregătite 4 tractoare, cinci camioane și două gunoiere și o mașină pentru deșeuri echipamente electrice și electronice, pentru că în cadrul acestei campanii adunăm și deșeurile de echipamente electrice și electronice. După cum se știe în toți ceilalți ani, activitatea începe la 7.30 și se termină când reușim să adunăm deșeurile.

Reprezentanții Salprest atrag atenția că pentru ridicarea deşeurilor de echipamente electrice şi electronice, trebuie să se facă în prealabil comenzi telefonice între orele 7 – 15 la numărul de telefon 0256-352.834, în perioada 19-23 martie pentru Lugojul German și 26-30 martie pentru Lugojul Român.

 

leave a reply